Opvoeders, OnlyFans is fout

Opvoeders moeten weten dat OnlyFans bestaat en hierover het gesprek durven aangaan. Het gebruik van OnlyFans past niet binnen een christelijke levenshouding.

De gemiddelde ouder of ouderling kan het duizelen. Via Hyves, met tussenstops bij Facebook en Instagram, worden nu vooral Snapchat en TikTok gebruikt door de gemiddelde christelijke jongere. En dat in een aantal jaren tijd. Daarbij vliegen de termen je om de oren. Van liken tot subscriben en van follower tot challenge.

Sinds kort is er een nieuw fenomeen: OnlyFans. Grote kans dat een gemiddelde lezer hier nog nooit van heeft gehoord. Er is namelijk nog nooit over gepubliceerd in het Reformatorisch Dagblad. Na een beschrijving van OnlyFans geven we aan waarom het platform wint aan populariteit en noemen we vijf gevaren bij het gebruik ervan.

Lees het artikel op RD.nl