Privacy-proof online bijpraten met vrienden

Voel je afstand tot je vrienden, maar wil je toch contact onderhouden? Organiseer dan een online borrel. De rekening wordt automatisch gedeeld, want iedereen neemt zijn eigen zak chips mee. Welke app is momenteel populair; en welke veilig?

De app ‘Houseparty’ is momenteel erg populair. Via deze app kun je met verschillende vrienden tegelijk babbelen. Alsof je bij elkaar in de huiskamer zit. Het AD meldt: ‘Met Houseparty kun je snel een videochat opzetten voor maximum acht mensen, via de selfiecamera van de smartphone (Android of iOS) of de webcam van de laptop (Mac of Chromebook). Vooral het gebruiksgemak van de app is opvallend: gebruikers die zien dat twee of meer van hun vrienden aan het videochatten zijn, kunnen meteen mee in het gesprek springen.’

Welke apps zijn wel veilig? Lees de blog van Yona via de knop