Oproep RD: Praat mee over kijkgedrag van refo’s

Ook in reformatorische kring kijken velen naar films of series. Anderen kiezen daar juist niet (meer) voor. Waar kijken jonge mensen uit reformatorische kring naar? En waarom? Welke argumenten heeft de groep die niet kijkt?

De redactie wil een groepsgesprek organiseren over kijkgedrag van jonge refo’s. We zoeken mensen tussen 20 en 30 jaar die met elkaar een open discussie willen voeren. De bedoeling is dat daar een of meer artikelen uit voortkomen. De mogelijkheid bestaat dat gespreksdeelnemers meedoen op basis van anonimiteit.

Wil jij graag je mening kwijt over dit onderwerp? Mail dan voor 1 november contactgegevens (zoals naam, woonplaats, opleiding/baan en telefoonnummer) naar binnen@refdag.nl. Geef een toelichting waarom je mee wilt doen aan het groepsgesprek.